Aktuellt på Stråtjära skola

Nu är höstterminen äntligen igång för elever och personal i Stråtjära skola. Efter en ganska kylig sommar så bjöd de första skolveckorna på sol och härlig värme. Lärare och elever passade på att njuta och tillbringade mycket tid utomhus och det blev även några utflykter till badstranden.

Under hösten kommer pedagogerna att fortbildas i James Nottinghams pedagogik där det centrala i undervisningen är elevernas utveckling, inte deras prestationer (Hör mer om James Nottinghams tankar här).

Inom kort inleds arbetet med att borra för bergvärme så att skolan får ett nytt och miljövänligt värmesystem. Den gamla oljepannan som hittills värmt upp lokalerna kan äntligen tas ur drift och kostnaderna för uppvärmning kommer att minska. Nästa sommar får lokalerna sig en uppfräschning då alla klassrum kommer att målas om. Viktiga steg i att modernisera Stråtjära skola för framtiden!

westendagen mm 047

På Westerndagen i Holmsveden den 29/8 och Marknadsdagen i Skog den 5/9 säljer eleverna hemgjorda närproducerade produkter i samarbete med Hem och skola. Succé!!

 

 

 

Kommentarer inaktiverade.