Känns det vemodigt att lämna bygden? Stanna kvar istället!

tyck om

Semestern lider mot sitt slut och för många fritidsboende och besökare i socknen innebär det att det är tid att lämna bygden. Känns det vemodigt och tungt? Drömmer du om att bo på landsbygden året runt? Stanna kvar i stället! Många fritidshus har hög standard och lämpar sig väl för året-runt-boende. För dig som ännu inte funnit din plats, eller söker efter att annat boende i Skogs socken, finns länkar till fastigheter till salu här. Efterfrågan på hus och stugor i bygden verkar för närvarande vara stor och utbudet är därför något begränsat, men nya objekt kommer in allteftersom, så håll utkik och var beredd när ditt drömboende dyker upp! I vår naturnära och personliga förskola och skola som snart slår upp dörrarna inför höstterminen finns det plats för fler barn, läs mer under rubrikerna skola/förskola i menyraden. Du som söker arbete kan du välja att jobba i Söderhamn, Bollnäs, Gävle eller Ockelbo kommuner, som alla ligger inom lagom pendlingsavstånd. Lediga tjänster finner du hos Arbetsförmedlingen.

Har du frågor och funderingar om hur det är att leva och bo i Skogs socken? Tveka inte att kontakta Inflyttningsgruppen på info@skogssocken.se.

Varmt välkommen till oss!

Kommentarer inaktiverade.