Prova Rockringsdans 23 september

Torsdag den 23/9 kl 18:30-19:45 kan du ta en workshop i rockring hos oss, inga förkunskaper krävs.
Tro det kan bli ett roligt träningspass.

Vill du testa något nytt och utmana dig på en lagom nivå? Scenkonstkollektivet Azadi som har ett tre veckors residens på Dansplats Skog bjuder in till en workshop i rockringsdans för vuxna och unga. Med hjälp av rytmik och rörelse utforskar vi grunderna i rockringsdans där vi lär oss enklare tricks och en kortare koreografi. Man behöver inte ha någon förkunskap i rockringsdans för att kunna delta på workshopen. Har man en egen rockring är det ett plus, annars så går det att låna på plats.
Anmäl er till dansplatsskog@gmail.com

Scenkonstkollektivet Azadi är Åse Wallberg, Csilla Domonkos och Mehdi Arabi.
Residenset arrangeras av den ideella föreningen PHIDR med stöd från Kulturrådet, Region Gävleborg och SV Gävleborg.

Mvh Hanna af Kleen
PHIDR
DansPlats Skog

Kommentarer inaktiverade.