Startat insamling för Ukraina

Vill du hjälpa oss att stöda Röda Korsets arbete i Ukraina? Hem & Skola Stråtjära/Holmsveden samlar in pengar till Röda Korset och ditt bidrag gör stor skillnad, oavsett hur mycket eller lite du skänker. All hjälp räknas. Tack för ditt stöd. Vill/kan du inte skänka via denna länk med betalkort, swisha Ulrika Hedlund 0703396588 märk med “ukraina”, så lägger hon in summan i denna insamling och skickar avsändaren bevis.

Insamlingsbössa kommer även att finnas på Tempo
Insamlingen finns på Facebook, gå in och stötta:

https://www.facebook.com/donate/1391308237984812/?fundraiser_source=external_url

Sunflower close up. Backdrop of the beautiful sunflowers field. Bright sunflower field over cloudy blue sky and sun lights. Warm evening backlight. The best view of sunflower In bloom. Organic flower background. Agricultural on a sunny day. Greeting card

Kommentarer inaktiverade.