Dansens dag 29 april 2023!

Dansens dag 29 april 2023! Kom och fira dagen hos oss på DansPlats Skog! Mer info kommer men i korthet: Kl 15.00- Lyssna när jag dansar. En föreställning av och med Parkinson dansare och icke Parkinson dansare. Om livet! Kl 16.00- NYPREMIÄR av; I själva verket En charmerande TED-talk-inspirerad dansföreställning Björn Säfsten och Anja Arnquists föreställning i själva verket har gjort succé på sin senaste turné med Riksteatern. I själva verket är en populärvetenskaplig, självbiografisk och godtyckligt allvetande föreställning om något alla gör men ingen vet vad det är: dans!

I föreställningen, som rör sig i gränslandet mellan en monolog och ett danssolo, balanserar Björn Säfsten mellan att dels förklara det han gör, dels berätta om samtida dans samtidigt som han dansar. Ibland försvinner han in i dans eller låter själva gestikulerandet bli en föreställnings akt. Det lockar till skratt och insikter. Säfsten använder sig av frågor om konst för att prata om livet genom sina egna berättelser och erfarenheter. Det är personligt och tankeväckande på ett charmerande och inbjudande sätt. Björn Sälsten har under veckan residens på DansPlats Skog där han ombearbetar föreställningen.

Fri entré! Boka din plats: dansplatsskog@gmail.com PS: Redan den 27 april Kl 13-15 WORKSHOP Björn Sälsten Målgrupp 65+ (samt öppen för alla). Välkomna!!

Kommentarer inaktiverade.