Mycket folk på höstmarknaden!

Fullt hus blev det på Bygdegården i Skog under höstmarknaden den 8 oktober. De som kom hade många saker att välja på: Bröd, mjuka kakor, grönsaker, marmelad, sylt, paltbröd, fröknäcke, kakor och saft. Allt hemgjort. Stickade strumpor och handledsvärmare fanns också. Och honung och silversmide.

Dessutom kunde man göra loppisfynd bland de många borden. Leksaker, kläder, ljusstakar, böcker, pussel…

Totalt var 15 bord bokade i förväg och de fylldes på ordentligt inför försäljningsstarten kl 10.00.

I ena ändan av lokalen kunde man dessutom vila en stund och passa på att dricka kaffe eller saft till de goda kladdkakorna som serverades. Och få sig en pratstund med både gamla och nya vänner. Rapport från Barbro Schönning som var på plats.

received_1327398923939098

Kommentarer inaktiverade.