Dansplats Skog – Efterfesten den 26 maj kl 20.00

Kulturföreningen PHIDR vill skapa möjligheter för människor att mötas i den fysiska världen för att dela upplevelser med varandra i sin närmiljö. Kom till Eterfesten och dansa till livemusik från artister som Min Stora Sorg, Monica Törnell, Hanna Edh, Raven, Syltkören och körledare Tuva Modeer. Mat och dryck kommer att finnas till försäljning. Efterfesten håller på till ca kl. 01.00. Ta dig dit: Ta buss 64 fr. Söderhamns station, gå av hållplats Skogs kyrka, med bil är adressen Kallbäcksvägen 25, Stråtjära. Ta med sovsäck och liggunderlag om du vill övernatta, dagen efter bjuds det på frukost!

Arrangör: Kulturföreningen PHIDR med stöd av Söderhamns kommun och SV Gävleborg

FB: https://www.facebook.com/events/1134152386726757/

Kommentarer inaktiverade.