Hamburgerkväll och loppis den 13 juli!

Nu räknar vi ner till nästa hamburgekväll fredag 13/7 kl 17:00. Tillsammans med denna så tänkte vi köra lite marknads/loppiskväll samtidigt. Har ni några varor eller tjänster som ni säljer så är ni välkommen att profilera er. Har ni loppisprylar så är ni välkommen att sälja detta.

Vi har tänkt att ställa upp hela vägen in mot omklädningsrummet. Hör gärna av er om ni vill ställa upp så vi vet ungefär hur många det blir samt hur mycket gräs vi ska klippa ner efter kanterna för uppställningsplatser. Vi har några lokala försäljare klara redan men vill så klart ha fler. Hoppas ni vill komma och ha en härlig fredagkväll/marknadskväll med oss samt så klart äta lite hamburgare. Påminner även om att kostnaden för uppställning är valfri och ges till barnen i kiosken.

All försäljning i kiosken går som vi berättat tidigare oavkortat till barnen som håller kiosken öppen i sommar?
Linda 0739624790
Emma 0703477733

Kommentarer inaktiverade.