info om älgbanan

190624 Info älgbanan

Arbetet med ombyggnad av älgbanan ligger i slutfasen, det fungerar som det är tänkt men några justeringar återstår. Nu på onsdag är de sponsorer som bidragit till ombyggnaden inbjuden för visning och demo. De skulle vara bra om någon representant från de jaktlag som har bokat eller kommer att boka banan hör av sig till undertecknad för en kort genomgång av hur det fungerar, det går bra via telefon eller om vi träffas på banan. En nyhet är också att all inskjutning av vapen skall göras på en iordningställd inskjutningstavla OCH INTE PÅ ÄLGFIGUREN. En körinstruktion kommer under veckan att sättas upp i maskinhuset, finns det frågor så hör gärna av er. Fr o m nästa vecka går det bra att prova banan för de som önskar på egen hand.

PS. Om något fel uppkommer så hör av er, inget mekande på egen hand.

Mvh Håkan L. 070-3701459

 

Kommentarer inaktiverade.