Dansfestival 2022, 15-17 september

DansPlats Skog

Vi presenterar: FREDAG 16 SEPTEMBER FÖRESTÄLLNING NÄRHETEN kl 19 i samarbete med Söderhamns Riksteaterförening. En närmare dansföreställning med vibrerande livemusik. På en omsorgsfullt utvald plats utspelar sig en innerlig och bombastisk upplevelse. Publiken får vara med om en föreställning alldeles nära intill, då dansarna och musikern rör sig för, med, emellan och runt om. Med gemensamma krafter byggs ett socialt sammanhang vi inte visste fanns.

Vi möts bortom orden med vibrerande livemusik och en engagerande koreografi som utformas genom platsen och dem som är där. Föreställningen undersöker närhet, vårt behov av den, och vad bristen på den kan göra med oss.

Dansare: Am Ertl, Destiny Johannah af Kleen, Soledad Howe, Aloun Marchal, Tove Sahlin Musiker: Magdalena Eriksson | Koreografi: Tove Sahlin | Ljusdesign: Jonatan Winbo Kostymdesign: Pontus Pettersson. Musiken i den ursprungliga uppsättningen komponerad av Josefin Runsteen. Nu tolkad och bearbetad av Magdalena Eriksson | Dikter ur diktsamlingen Omsorg av Jonas Brun

LÄNGD: 2 timmar inklusive introduktion och fika PRIS: riksteatern.se/forening/soderhamns-riksteaterforening Från 75-150 kr PRODUCENT: Söderhamns Riksteaterförening och PHIDR/DansPlats Skog ARRANGÖR: Söderhamns Riksteaterförening och PHIDRTrailer: https://www.youtube.com/watch?v=WdPyMEzrhSY&t=2s

se mer på https://www.facebook.com/groups/128828270953/user/100063638554985/

Kommentarer inaktiverade.