När du handlar på nätet kan du samtidigt sponsra UG och HAIK!

Stöd oss när du handlar på nätet!

Privatperson
Nu finns Holmsvedens AIK anslutna till Sponsorhuset. Där kan du handla från över 600 kända nätbutiker. Varje köp som du gör ger pengar både till dig själv och Holmsvedens AIK.
 
Nu har Sponsorhuset samlat allt du behöver veta för att komma igång i deras Bonusstege. Går du igenom stegen så stödjer du Holmsvedens AIK med 50 kr och du själv får en biobiljett.. Bättre än så blir det inte!
 
Alla kan komma igång med Bonusstegen även du som redan är medlem på Sponsorhuset. Klicka här och sprid länken till dina vänner och bekanta: https://www.sponsorhuset.se/holmsvedensaik/intro
 

Företagare:
Vi har nyligen lanserat vårt fantastiska koncept Sponsorhuset Företag. Nu kan alla era lokala företagare och sponsorer göra sina inköp och hotellbokningar via Sponsorhuset och samtidigt stötta Holmsvedens AIK. Här går hela ersättningen till Holmsvedens AIK och inget blir så klart dyrare för det företag som handlar. Vi har även samarbete med dom stora drivmedelsbolagen vilket innebär att man kan stötta er samtidigt som man tankar företagsbilen. Se till att tipsa alla företag att registrera sig via länken nedanför. 

Läs mer här:
https://www.sponsorhuset.se/holmsvedensaik/landing/foretag

Tack för ditt stöd/UG
Frågor ring 070-3396588 Ulrika Hedlund

Kommentarer inaktiverade.